Alla inlägg under juni 2009

Av Åsa - 8 juni 2009 20:06

Det är full rulle här hemma och min man är utmattad av att vara hemma med barnen :-) Själv går jag iväg till jobbet glad i hågen varje morgon! Men nu märks det att tiden för hundarna blir mindre, de är sjövilda just nu! Eller så kanske det beror på tillskottet jag köpte från ReDog, Aktiv Hund. Borde heta överaktiv hund kanske... *asg* Alla är nämligen hur pigga som helst, och Roxane är inte det minsta stel längre!


Linn har hamnat i värsta 1,5 års trotset, suck. Arg som ett bi och en vilja av stål. Vagn ska man definitivt inte sitta i och så ska man inte äta om man inte får stå på stolen... Ganska svårt att göra henne nöjd alltså. Söt som en pralin är hon i alla fall! Leo är i en enklare ålder, glad och medgörlig. Tacka vet jag 4,5 år!


Jag bifogar lite bilder på Dollie som Camilla B tagit. Tycker hon har en vansinnigt vackert huvud, eller vad tycker ni?


Kram från oss

Av Åsa - 2 juni 2009 20:34

Hej vänner!

Nu har jag börjat jobba därför är det färre inlägg här i bloggen. Jag ska försöka bättra mig! I alla fall känns det skitkul att komma tillbaka på "riktigt" och jag är laddad till tusen... Kul att få jobba ihop med mina otroligt trevliga medarbetare igen. Idag körde jag och en kollega till ett möte i stan, i vår hundbil... Jag undrar om vi luktade när vi kom in... Ha ha ha!


På hundfronten intet nytt... Eller kanske det, men det är så mycket så det blir för dravvligt att dra här. I alla fall är Dollies ben ganska bra nu när ställningen är borta! Idag skulle vi ha åkt på rehab till Therese A men när jag packat in mig och Dollan i bilen så startar den inte... GAHHHHHHHHHHHH!!! Så vansinnigt irriterande :-(


I helgen slöade vi bara, vilket var riktigt skönt. Det var ju så underbart väder och det gälelr ju att passa på. Hundarna har fått en lekstuga som "hundhus" i rastgården, den är bäddad med en tjick mysig bäddmadrass från IKEA som täcker hela golvet. Ser så mysigt ut att jag vill krypa in själv. Dörren till hundgården står ju alltid öppen, och jag tränar hundarna att vilja vara där. Det ska vara kul och mysigt där. Jag ska köpa en pallkrage och fylla med täckbark tänkte jag, då kan de få en grävlåda att gömma sina ben i.


Jag gjorde förresten ett riktigt bra deal i helgen med min man, vi behövde städa och klippa gräset. jag anmälde mig snabbt till gräsklippning och susade runt på åkgräsklipparen i strålande solsken, i bikini och med iPod. Jag blev lite brun också, det var nog bra att åka runt så där för solbrännan... *asg* Min man torkade golvet för hand, och var helt svettig när jag var klar. Åh vad jag njöt ;-)


Någon som har testat den nya färstingprylen som ska utge infraljud och skrämma bort fästingar? Skudo Pet tror jag den heter. Undrar om det är bra... Plockade 4 st fästingar på hundarna igår, blä... Vågar inte ha halsbanden pga barnen.


Här är lite favortibilder från lägret, tagna av världens bästa fotograf:

CAMILLA BOSTRÖM!!!!!!!!!!!!!


Kram & hej


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards