Alla inlägg under maj 2008

Av Åsa - 4 maj 2008 20:18

Hej alla!


Idag blir det bara ett kort inlägg, jag ska nämligen lägga mig tidigt idag... SKönt! Valpisarna mår bra och är runda och goa... De har börjat att drömma en massa och sprattlar med benen i sömnen, väldigt sött.


Det fungerar jättebra när valparna är i arbetsrummet, Bella kan gå fram och tillbaka som hon vill, och behöver itne känna sig utanför. Hon hänger med på promenaderna nu med glädje, i början ville hon bara vända hem igen.


Jag spånar på namn.... Jag är lite sugen på dubbelnamn, jag har tänkt ha det sedan B-kullen men det faller alltid på att man måste få till bar matchande dubbelnamn på alla valparna. Jag har kommit på en del, men behöver fler idéer. SÅ kom med förslag! Här är några:


Doris Day

Danny Devito

Daisy Dee

Donny Darko

Dolly Diamond


Vad säger ni, går det att ha dubbelnamn?? Vad tvungen att lägga ut två bilder, den ena när valparna var helt nyfödda och den andra när de är 10 dgr. Viss har de blivit stora!?


Kram och godnatt...

Av Åsa - 3 maj 2008 22:19

Hej alla!


Tyvärr verkar forumet på hemsidan ha lagt av helt :-( Jag trodde det var något tillfälligt för det kan ju strula ibland, men nu står det att det inte existerar... Skumt! Jag ska kontakta admin så får vi se om de kan hjälpa mig få igång det.


I alla fall har vi fått en del glada nyheter! Igår kom ett SMS från Emma med Conny, de har tog ett 1:a pris i lydnadklass I på 163 p trots en nolla på läggandet! HIPP HIPP HURRA FÖR ER!!!!!!!!! Conny är världens ballaste hund, en riktig turbojycke, så Emma & Christian har jobbat hård med att få ner honom i varv. De har jobbat på bra och det har uppenbarligen gett mycket goda resultat, som gårdagens 1:a pris visade! Kanonbra jobbat!!! Sedan ringde Jennifer och berättade att hon och Angel tävlat lydnadsklass II och skrapat ihop 153 p och ett 2:a pris. Det nollade rutan och det gjorde att poängen inte räckte till... Men i övrigt gick det bra och de fick 9,5 på helheten och det är ju kanonkul! HEJA HEJA JENNIFER!!!! Nästa gång tar ni 1:a priset :-)


Och så lite valprapport... De växer och frodas och börjar bajsa mer och mer ... *ler* Nu byter vi fäll varje dag för Bella har åsikter om att det ska vara rent i lådan. Min händige man byggde en jättebra låda till dem som är lättstädad, skönt. Den ska lånas ut till Frida och (förhoppningsvis) blivande mamman Beans sedan, bra att kunna återanvända lite grejer! Valparna är på gång att öppna ögonen, det dröjer nog bara några dagar till. De ser ut som små kineser ;-) Nu går/ålar de ganska bra och piper riktigt högt när de vill ha mat. De är ju löjligt söta nu när de ser ut som små hundar och inte fladdermöss! Det tycker Leo med och han vill helst bo i valplådan, idag frågade han om han fick sova där... Jag frågade var Bella skulle få plats i så fall, och det funderade han lite över. När jag sa att valparna säkert skulle bajsa på honom då, så ändrade han sig snabbt! *asg*


Här kommer äntligen lite bilder på sötnosarna. Två favoriter just nu, ryggtiken och så Vito såklart! Och så en favorit i repris, Devarox kennelpojke som tränar hantering med valparna ;-)


kram och godnatt...

Av Åsa - 1 maj 2008 22:20

Idag har valparna flyttat en trappa upp. Nu har Bella börjat bli mer intresserad av att vara med oss övriga i familjen igen, så vi flyttade upp valplådan i datarummet. Bella blev mycket nöjd med arrangemanget och sov snarkandes i den nybäddade bädden med valparna snuttandes nöjt. Efter promenaden sprang Bella ner i källaren och jag tyckte synd om henne som glömt att valparna flyttat upp. Det visade sig att hon inte alls glömt det, men jag hade uppenbarligen glömt något nere... Gissa vad? Just det - lilla pikpelsaken! Den släpptes raskt ner i lådan igen där uppe... *asg* Bildbevis ser ni nedan.


Frida kom över idag och vi tog bilder på allihopa en och en... De är vansinnigt söta tycker jag helt partiskt, men visst har man favoriter... *ler* Just nu är det ett himla massa prat om Vito hemma. Det är ju huvudhanen med vitt på bröstet som jag döpt till Devito, det förkortades snabbt till Vito av Leo. Just nu så vill Leo bara vara med Vito, han vill att han ska sitta med honom och titta på barnprogram, sova i hans säng och helst skulle han vilja ta med Vito till dagis och visa...


I alla fall fick vi inte till bra bilder på alla, några blev riktigt bra med de flesta bilderna blev för mörka. Jag har fått låna min pappas superkamera så det borde ju kunna bli bra bilder, men att orka läsa bruksanvisningen känns väldigt jobbigt. SÅ jag provar mig fram istället ;-) Bilderna ligger på hemsidan under valpfliken.


Igår pratade jag med Lotta och det verkar som att nya hemsidan börjar bli klart... Gud så spännande!


Kram och godnatt från gänget på Devarox...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards