Alla inlägg under maj 2008

Av Åsa - 18 maj 2008 20:31

Vi presenterar Devarox... Doris, Daisie T, Dixie & Dollie! Är de inte bedårande mina söta flickor! Vem som är vem är inte bestämt ännu, bara namnen är klara... Dubbelnamn sparar jag till Griffon-kullarna.


TACK Annso för fotografhjälpen idag!


Kram Åsa


Av Åsa - 17 maj 2008 17:50

Jag är verkligen dålig på att skriva här märker jag... Tiden bara rinner iväg! Nu är det lite mer jobb med valparna eftersom de bajsar ganska mycket... Idag har vi haft besök av Anna & Fredda med dotter och det var så trevligt. Valparna hade precis ätit så de var lite loja men vaknade till liv när de kom. De är så söta nu och sticker upp sina söta nosar över lådan och vill bli upplyfta. Senare så kom Jennifer, Pernilla & Mari över. SÅ då gosade vi ännu mer med sötnosarna. Alla hittade sig egen favorit, det var ju pratiskt. Jennifer funderade starkt på att stoppa en i fickan ;-) Pernilla kräktes för övrigt nästan när en valp bajsade... Det var riktigt kul, ha ha ha!


Linn har varit lite snorig nu på em och ledsen, så jag har kånkat runt med henne. Hon gillar hundarna nu och åker efter dem i sin gåstol när de går förbi. Hon kör fram till bäddarna på govlet och försöker pilla på hundarna, tur att de är så coola för de flyttar sig inte ens. Linn & jag hann med ett kort besök hos familjen TT (Taipale Torstensson) och gosade lite med Jesper. Han måste nog gifta sig med Linn tror jag, då finns det en chans att deras barn för hår i alla fall. Linn är flinskallig (ett arv från pappa garanterat...) medans Jesper har en tjock kaluffs! Cleo agerade leksak till Linn och nosade såååå försiktigt på henne i babysittern, Linn fnissade när hennes morrhårr kittlade henne på kinden. Gulligt!


Rox har fått tillstånd att gå på ögondroppar tills på torsdag, ögat har inte blivit sämre i alla fall. Så får vi se vad farbror doktor tycker då... Wesley ska få en omgång med eltandborsten ikväll, han har fått så mycket beläggningar på tänderna efter antibiotikan. Inte något som är hans favoritsysselsättning men han står ut.


En rolig sak, vi har fått plats på en korning! Hurra vad roligt det ska bli :-)


Lite bilder att njuta över... Kram!

Av Åsa - 14 maj 2008 19:49

Hipp hipp hurra för D-arna idag!!!!


De firade sin tredje vecka med att äta mat och bli avmaskade. Avmaskningen var lika trist som vanligt, de morrade, spottade och fräste... *asg* Nu ligger de utslagna i lådan eftersom jag dessutom passade på att klippa klorna på alla när jag maskade dem ;-)


Idag hade jag besök av Frida och världens gulligaste bebis Jesper! Frida hasade sig in och lade sig i soffan med bebis mellan tuttarna, och så visade jag alla valparna för henne. Ha ha ha, hundmänniskor är galna ;-) Stackars Frida är dessutom sydd en del, så det var verkligen strongt av henne att komma och hälsa på tyckte jag. Pappa Conny var med också, och sken som en sol när han tittade på sin guldklimp. Underbart!


Annars är vi lite bekymrade här hemma... Det är två av våra hundar som är sjuka och det är så jobbigt. Wes har ju sin halsinfektion, och det blir väl till att operera bort halsmandlarna. Desstuom vill inte hans sesambensfraktur bli bra... Roxane har dessutom troligtvis fått en tumör i ögat :-( Så nu ska vi tillbaka imorgon och se om ögondropparna hjälpt något, annars blir det operation på henne med... Mitt hjärta, hon är ju trots allt 10,5 år så man får ju panik när hon inte är bra. Håll gärna tummarna...


Nu börjar det droppa in besök av valpköpare, ska bli så kul att träffa alla gulliga männsikor igen :-)


Kram till er alla

Av Åsa - 13 maj 2008 22:53

Här kommer en liten rapport från valplådan. Allt är bra med valparna! De växer och frodas och blir busigare och busigare för varje dag :-) Nu luktar de desstom mer också... blä för bajs! Tur att de är så vansinnigt söta och att mamma Bella gärna äter upp allt snusk hon hittar ;-)


Jag lägger in några bilder på några "doldisar". Två av valparna har utvecklats massor och blivit jättefina se sista dagarna, och de är minstingarna huvudtiken och nackhanen. Och så kommer det en bild på Vito som kröp ner i mamma Bellas matskål och smakskade för fulla muggar!


Kram och godnatt

Av Åsa - 11 maj 2008 15:50

Hej alla!


Nu har jag varit dålig på att skriva här... Det har ju varit så fint väder så datorn har liksom inte lockat ;-) I går var faktiskt valparna ute för första gången! De tyckte det var lite skumt och pep lite grann. Men nosade i gräser och ålade runt. Bella tyckte det var skönt att vara ute, vi hade riggat upp ett parasoll med palmer på till henne och barnen.


Nu har de blivit så stor att de börjar leka lite, de morrar och tuggar lite på varandras öron. De går hyffsat stadig men ser liiite fulla ut när de ragglar runt... *asg* De har lärt sig att yla också, och ser vansinnigt söta ut när de sätter nosarna mot himlen och ylar!


Jag ska uppdatera hemsidan med individuella bilder på alla, fick väl några bra på alla ute i alla fall. Här kommer lite blandade bilder...


Kram Åsa

Av Åsa - 8 maj 2008 22:09

Tack för hjälpen Vicktoria! Här kommer alla sötnosar på bild... Jag har inte hunnit uppdatera hemsidan idag, så jag lägger bilderna här tills vidare. Helt oredigerade ;-) Ett namn till klart... Daisy T.


Och så sänder vi en massa uppmuntrande hejarop till Frida som äntligen har åkt in till BB!!!!


KRAM!!


Bilderna, överst och nedåt: Vito, nackhane, rygghane, huvudtik, nacktik, ryggtik och rumptik.

Av Åsa - 7 maj 2008 21:55

Idag är de söta små valparna 2 veckor gamla! De har börjat att gå omkring i lådan, och sitter och kikar lite. Alla har börjat öppna ögonen och vissa tittar helt. De är bedårande... En del har mer humör än andra kan man konstatera...


Vi gjorde vårt bästa att få bilder på alla idag, men det blev för dålig kvalité på de flesta :-( Jag laddar upp de som är bra här, och det är rygghane (första bilden), huvudflicka, nackflicka och rumpflicka. 3 av tikarna är så lika att man knappt kan se skillnad på dem. Huvudtjejen är lite mörkare än de andra så henne känner man igen. Sedan har vi kolossen Vito, störst av alla och underbart gosig. Han satt upp och viftade på svansen idag! Minstingen är nackhanen, han är liten men ålar som en iller i lådan. En riktig sötnos :-)


Jag ska försöka ta nya bilder på alla imorgon igen, så ska jag uppdatera hemsidan efter det.


Några namn är ganska klara... Devito, Diego och Dexter för killarna och så Doris. Det verkar svårt att få till dubbelnamn, jag kanske ger upp... Tack för alla bra förslag som jag fått! Det är så roligt när folk engagerar sig :-)


Kram och godnatt! 

Av Åsa - 5 maj 2008 20:35

För nu har nämligen en valp börjat att öppna ögonen! Och gissa vem det är...? Just det, Vito! Han är ju sååå söt när det glittrar i ögonvrån och han kisar som en kines. Han är en ganska fartfylld kille men gillar att sitta i Leos famn (där han förövrigt spenderar ganska mycket tid...).


TACK för alla roliga och galna namnförslag Sara, du får nog ta en själv om jag döper en till Dumma Du! *asg* Men Dee Dee gillade jag, så kan man ju tolka det som man vill :-) Eller kanske  Dee Tee, för en tjej ska kallas Tee. Det har visst något med golf att göra, eller hur var det nu Marie?


Alla valpköpare har fått ett mail med leveransdag och tid för valphämtarkalas... Det blir nog en del galna namndiskussioner framöver misstänker jag, hoppas att vi hittar bra namn till allihopa. Jag funderar själv på Dolly Darton, vad tycks!?!? *ler*


Nu är det dax för CSI... KRAM!!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards